Functioneel Beheer

Functioneel beheer is een term die vaak binnen de ICT gebruikt wordt. De rol van functioneel beheerder wordt wisselend ingevuld vanuit de business of vanuit de ICT. Voor beide valt wat te zeggen. Een functioneel beheerder is er namens de gebruikersorganisatie verantwoordelijk voor dat de informatievoorziening en ICT optimaal bijdragen aan het succes van de organisatie.

Gebruikersondersteuning, onderhoud werkinstructies, beantwoorden van vragen, oplossen van meldingen, contacten onderhouden met de ICT leverancier, het nader opzetten van de beheerprocessen en -procedures, het opzetten en uitvoeren van (acceptatie)testen en het draaien van rapportages horen onder andere tot de werkzaamheden van een functioneel beheerder.

Ellen Oostra Consultancy is een expert op het gebied van functioneel beheer. Zij kan het beheer van één of meerdere applicaties of websites van u overnemen, of een rol spelen in de opzet of inrichting van de functioneel beheerorganisatie binnen uw organisatie of instelling.

Certificaten: Business Information Management Foundation with reference to BISL, Informatiesystemen Foundation (ISyF)

 

Interesse in de diensten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

It is literally true that you can succeed best and quickest by helping others to succeed.
Napoleon Hill
Napoleon HillAuteur - U.S.A.
Functioneel Beheer

DIENSTEN

Software implementaties
ICT Projectmanagement
Functioneel beheer
Documentatie
Workshops & Trainingen

Ellen Oostra Consultancy

Contact Info

E mail [at] eoconsultancy.nl
O www.eoconsultancy.nl
C 06 47 27 88 53