Project Beeld en geluid

Beeld en Geluid beheert een groeiende collectie van meer dan een miljoen uur aan radio, televisie, film en muziek. Zowel particulieren als professionals kunnen online zoeken in de collectie en materiaal bestellen. De systemen die hiervoor gebruikt worden, worden in 2017 vervangen door een nieuw management asset systeem, genaamd DAAN.

Het Klantcontactcentrum (KCC) is het centrale aanspreekpunt van Beeld en Geluid voor externe partijen (zakelijk en particulier). Bij het KCC worden onder andere licentie aanvragen afgehandeld. Het KCC zal dus direct de gevolgen ondervinden van de implementatie van het nieuwe systeem. Als implementatiecoördinator DAAN is Ellen Oostra Consultancy verantwoordelijk voor het zo soepel mogelijk laten verlopen van de implementatie van dit nieuwe systeem, zodat de impact voor medewerkers KCC en klanten van Beeld en Geluid zo beperkt als mogelijk wordt gehouden.

Naast dit traject is recent gestart met de inventarisatie van functionele wensen en eisen voor een nieuw CRM-systeem. Deze invetarisatie wordt uitgebreidt met een inventarisatie van huidige systeem. De uiteindelijke uitkomsten en GAP-analyse moet leiden tot een advies hoe te komen tot een optimaal CRM-systeem.

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Al meerdere jaren werk ik samen met Ellen bij zowel de Hermitage als De Nieuwe Kerk Amsterdam. Ellen is voor ons echt de 'vertaler' tussen de externe partijen en onze organisatie op het gebied van kassa- en reserveringssystemen en online ticketing. Haar hulp en kennis is echt onmisbaar voor ons. Ze neemt direct de leiding bij problemen of knelpunten en bijt zich er goed in vast. Ze zorgt ervoor dat er op korte termijn oplossingen komen en dat zaken niet blijven liggen. Ook denkt Ellen altijd met ons mee en een paar stappen vooruit. Kortom, een fijne en zeer professionele collega om mee samen te werken!
Onno Reurink
Onno ReurinkTeamleider I&I - Veiligheidsregio Utrecht
Project Beeld en Geluid

DIENSTEN

Software implementaties
ICT Projectmanagement
Functioneel beheer
Documentatie
Workshops & Trainingen

Ellen Oostra Consultancy

Contact Info

E mail [at] eoconsultancy.nl
O www.eoconsultancy.nl
C 06 47 27 88 53