Project Fietsdepot Amsterdam

Het Fietsdepot is onderdeel van de Gemeente Amsterdam. Het Fietsdepot verwerkt de fietsen die zijn weggeknipt door stadsdelen of in beslag zijn genomen door de politie.

Het Fietsregistratie en Informatiesysteem (FRIS) van het Fietsdepot van de Gemeente Amsterdam was aan vervanging toe. Bij aanvang van de dienstverlening is een eerste vervangend systeem door Ellen Oostra Consultancy getest. De testresultaten hebben geleid tot de ontwikkeling van een nieuw systeem, iFRIS. Ellen Oostra Consultancy heeft daarin een adviserende / begeleidende rol gespeeld in de initiatiefase van het project en heeft later de rol van projectleider vervult voor de ontwikkeling van het nieuwe systeem.

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Al meerdere jaren werk ik samen met Ellen bij zowel de Hermitage als De Nieuwe Kerk Amsterdam. Ellen is voor ons echt de 'vertaler' tussen de externe partijen en onze organisatie op het gebied van kassa- en reserveringssystemen en online ticketing. Haar hulp en kennis is echt onmisbaar voor ons. Ze neemt direct de leiding bij problemen of knelpunten en bijt zich er goed in vast. Ze zorgt ervoor dat er op korte termijn oplossingen komen en dat zaken niet blijven liggen. Ook denkt Ellen altijd met ons mee en een paar stappen vooruit. Kortom, een fijne en zeer professionele collega om mee samen te werken!
Pieter Berkhout
Pieter BerkhoutManager Fietsdepot & Fietspunten Amsterdam - Fietsdepot Gemeente Amsterdam
Project Fietsdepot Amsterdam

DIENSTEN

Software implementaties
ICT Projectmanagement
Functioneel beheer
Documentatie
Workshops & Trainingen

Ellen Oostra Consultancy

Contact Info

E mail [at] eoconsultancy.nl
O www.eoconsultancy.nl
C 06 47 27 88 53