Project Hortus Botanicus

De Hortus Botanicus Amsterdam is een moderne botanische tuin waar actuele vraagstukken tussen mens en plantenwereld centraal staan.

Ellen Oostra Consultancy ondersteunt de Hortus Botanicus Amsterdam bij de optimalisatie van processen met betrekking tot eventplanning, entree(kassa) en publieksstromen.

Vanuit een organisatiebrede inventarisatie van processen is een pakket van eisen opgesteld, welke als basis heeft gediend voor de start van een aanbestedingstraject. Aansluitend is het implementatietraject begeleidt waarbij een nieuw systeem voor kassa (entree & horeca), online verkoop, vriendenadministratie en (zaal)reserveringen is geimplementeerd.

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Al meerdere jaren werk ik samen met Ellen bij zowel de Hermitage als De Nieuwe Kerk Amsterdam. Ellen is voor ons echt de 'vertaler' tussen de externe partijen en onze organisatie op het gebied van kassa- en reserveringssystemen en online ticketing. Haar hulp en kennis is echt onmisbaar voor ons. Ze neemt direct de leiding bij problemen of knelpunten en bijt zich er goed in vast. Ze zorgt ervoor dat er op korte termijn oplossingen komen en dat zaken niet blijven liggen. Ook denkt Ellen altijd met ons mee en een paar stappen vooruit. Kortom, een fijne en zeer professionele collega om mee samen te werken!
Onno Reurink
Onno ReurinkTeamleider I&I - Veiligheidsregio Utrecht
Project Hortus Botanicus

DIENSTEN

Software implementaties
ICT Projectmanagement
Functioneel beheer
Documentatie
Workshops & Trainingen

Ellen Oostra Consultancy

Contact Info

E mail [at] eoconsultancy.nl
O www.eoconsultancy.nl
C 06 47 27 88 53