Project Veiligheidsregio Utrecht

Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van 26 Utrechtse gemeenten op het gebied van brandweerzorg, geneeskundige hulpverlening en gemeentelijke crisisbeheersing.

De Veiligheidsregio Utrecht is online vertegenwoordigd door een tweetal websites. Daarnaast is een intranet beschikbaar. Door lopende projecten was tijdelijke vervanging van de vaste functioneel beheerder van de websites en het intranet nodig. Elllen Oostra Consultancy heeft daarom het beheer van de websites (en waar nodig andere systemen) overgenomen. Naast het regulier beheer (incident & changemanagement, gebruikersondersteuning etc) is een eerste aanzet gemaakt in het opstellen van een testprotocol, testscenario's en diverse gebruikershandleidingen.

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Al meerdere jaren werk ik samen met Ellen bij zowel de Hermitage als De Nieuwe Kerk Amsterdam. Ellen is voor ons echt de 'vertaler' tussen de externe partijen en onze organisatie op het gebied van kassa- en reserveringssystemen en online ticketing. Haar hulp en kennis is echt onmisbaar voor ons. Ze neemt direct de leiding bij problemen of knelpunten en bijt zich er goed in vast. Ze zorgt ervoor dat er op korte termijn oplossingen komen en dat zaken niet blijven liggen. Ook denkt Ellen altijd met ons mee en een paar stappen vooruit. Kortom, een fijne en zeer professionele collega om mee samen te werken!
Onno Reurink
Onno ReurinkTeamleider I&I - Veiligheidsregio Utrecht
Project Veiligheidsregio Utrecht

DIENSTEN

Software implementaties
ICT Projectmanagement
Functioneel beheer
Documentatie
Workshops & Trainingen

Ellen Oostra Consultancy

Contact Info

E mail [at] eoconsultancy.nl
O www.eoconsultancy.nl
C 06 47 27 88 53