Digitaal Alzheimercentrum

Het Alzheimercentrum binnen VUmc is opgericht ten dienste van de patiëntenzorg en het patiëntgebonden wetenschappelijk onderzoek.

Bij het VUmc Alzheimercentrum is het eerste patiënten portaal voor mensen met dementie ontwikkeld. Ellen Oostra Consultancy heeft een rol gespeeld bij de ontwikkeling en implementatie van dit portaal (Digitaal Alzheimercentrum). Na livegang is het functioneel beheer van het portaal door Ellen Oostra overgenomen. De dienstverlening bestond daarin uit gebruikersondersteuning, het opstellen van gebruikershandleidingen, het verzorgen van workshops, begeleiding van de uitvoer van beveiligingsassessments DigiD en changemanagement.

 

Interesse in de diensten of projecten van Ellen Oostra Consultancy?
Informeer naar de mogelijkheden!

Al meerdere jaren werk ik samen met Ellen bij zowel de Hermitage als De Nieuwe Kerk Amsterdam. Ellen is voor ons echt de 'vertaler' tussen de externe partijen en onze organisatie op het gebied van kassa- en reserveringssystemen en online ticketing. Haar hulp en kennis is echt onmisbaar voor ons. Ze neemt direct de leiding bij problemen of knelpunten en bijt zich er goed in vast. Ze zorgt ervoor dat er op korte termijn oplossingen komen en dat zaken niet blijven liggen. Ook denkt Ellen altijd met ons mee en een paar stappen vooruit. Kortom, een fijne en zeer professionele collega om mee samen te werken!
Dr. Evelien Lemstra
Dr. Evelien LemstraNeuroloog - VUmc Alzheimercentrum
Project VUmc Alzheimercentrum

DIENSTEN

Software implementaties
ICT Projectmanagement
Functioneel beheer
Documentatie
Workshops & Trainingen

Ellen Oostra Consultancy

Contact Info

E mail [at] eoconsultancy.nl
O www.eoconsultancy.nl
C 06 47 27 88 53